Fraud Blocker

Visszahívást kérek!

Töltse ki az alábbi űrlapunkat és mi visszahívjuk Önt!

RÓLUNK MONDTÁK

Elégedett pácienseink véleménye a fogorvosokról, fogászati kezeléseinkről.

Viktória Gál
Viktória Gál
2023-10-25
Először jártam a fogászaton, a jó vélemények alapján választottam őket és nem csalódtam! 2 bölcsességfogtól váltam meg kb 5 perc alatt fájdalommentesen Németh doktor úrnál. Mivel féltem még azt is megengedték hogy a párom bent legyen velem. Nagyon örülök hogy megtaláltam őket biztos hogy legközelebb is őket választom.
zenzoli
zenzoli
2023-10-19
2021 óta vagyunk visszatérő páciensek - el is vagyok késve ezzel az értékeléssel.. 🙂 - és mindig a legnagyobb elégedettséggel távozunk. Ez egy komoly rendelő, ahol mindenki türelmesen foglalkozik Veled és valóban figyelnek a problémáidra, a fogaid hosszú távú égészségére. Feleségem, idősebbik lányom miatt különösen kiemelném Dr. Németh József Pétert és asszisztenseit! Én jártam már Bakonyi és Horváth doktornőknél és majdnem minden fogászati asszisztensnél (profi és ügyes mindenki!). Flórának külön köszönet a frontvonalon! Köszönjük, Gerenday család
Dóra Benedek
Dóra Benedek
2023-10-19
Gyorsan kaptunk időpontot. Igényes, profi környezet. Rendkívül kedvesek voltak a kisfiammal, mindemellett szakszerű ellátást kaptunk.
Brigitta Czimbalmos
Brigitta Czimbalmos
2023-09-27
2,5 évig boldogan jártam hozzájuk fogszabályozásra (Budapestről) és az elején egyéb beavatkozásokra is! Nagyon szuper fiatalos csapat! Minden kérésre/kérdésre készségesen, kedvesen reagálnak! Nagyobb kezelést követően telefonon érdeklődtek hogylétemről!???????????? Nagyon páciens központúak! E mellett Dr. Csulak Fruzsina doktornő szakértelme páratlan!! Csak ajánlani tudom azoknak, akik a LEGJOBB kezekben szeretnék tudni magukat és fogsorukat! ????????✨ ????????????
Helga Ferwágner
Helga Ferwágner
2023-08-29
Kedves, magas szakértelemmel bíró személyzet, kellemes, tiszta környezet.Nálam abszolút 5*-os eredményt értek el bő 1 év kitartó munkájával. Azt sajnálom, hogy nem hamarabb szántam rá magam a fogszabályzásra.
József Horváth
József Horváth
2023-07-19
Nagyon kedvesek, segítőkészek, át lehet beszélni mindent. Én személy szerint rettegéssel mentem fogorvoshoz, mert muszáj volt, segítettek lelazulni, beszélgettek velem kicsit, utánna simán 5 perc alatt vették ki mind a 2 bölcsesség fogamat. Kontrollra kapott időpontomon is minden gördülékenyen ment. Időpontot kicsit nehezebb szerezni, és az árát is megkérik, de mindenki aki fél egy kicsit is a fogorvostól és tárcája megengedi az jöjjön el és adja meg az esélyt nekik. Mostantól csak ide járok.